دانلود جزوه کنسرو سازی دانشگاه علوم و تحقیقات


جزوه عالی کنسروسازی آماده برای دانلود است.

رشته: علوم و صنایع غذایی

دانشگاه: آزاد واحد علوم تحقیقات تهران

استاد: دکتر بابک غیاثی

فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا بر روی گوشی، لپ تاپ

تعداد صفحات: 70

کیفیت: عالی

دسته بندی: 🔺دیجیتال فایل های الکترونیکی » صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 26 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: .pdf

حجم فایل:20,133 کیلوبایت

 قیمت : 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • گالری تصاویر :
    دانلود جزوه کنسرو سازی دانشگاه علوم و تحقیقات دانلود جزوه کنسرو سازی دانشگاه علوم و تحقیقات